Feyenoord hoort wens: 'Als het aan mij ligt, is er alle reden om te blijven'

Feyenoord hoort wens: 'Als het aan mij ligt, is er alle reden om te blijven'

02-06-2023 16:25
57

Alireza Jahanbakhsh is niet bezig met een vertrek bij Feyenoord. De Iraniër, die nog voor één jaar vastligt in De Kuip, wil graag het nieuwe seizoen in met de Stadionclub.

"Ik heb nog een contract bij Feyenoord voor een jaar. Ik voel mij hier goed binnen de club. Ik heb nog met niemand gesproken, maar focus me nu eerst op mijn vakantie in Iran en op de oefenduels die ik nog met de nationale ploeg speel", laat Jahanbakhsh optekenen door De Telegraaf. "Ik voel mij heel erg thuis in Rotterdam en geliefd bij de supporters. Dat is heel belangrijk voor mij."

Wedden

Meer odds

Jahanbakhsh was onder de indruk van de festiviteiten na de landstitel. "Ik heb nog nooit zoiets ervaren als op de Coolsingel. Dat zorgt ervoor dat we nog meer prijzen willen winnen. We willen meer en meer. Om te beginnen in de Champions League, daar heb ik nog nooit in gespeeld. Als het aan mij ligt, is er alle reden om te blijven. Alles voelt goed, maar je weet het nooit in het voetbal."

De buitenspeler heeft er twee seizoenen bij Feyenoord op zitten. Zijn eerste seizoen ging naar eigen zeggen met ups en downs, toch heeft hij nooit aan een voortijdige exit gedacht. "Nee! Aan het begin van dit seizoen en in de winterstop had ik wel andere opties. Maar ik wilde echt iets winnen met deze club. Aan een vertrek heb ik nooit gedacht. Ik wist wat het voor de mensen in deze stad betekende om iets te winnen."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!