Van Bommel ziet de rest van België zich tegen Antwerp keren: 'Ik hou er wel van'

Van Bommel ziet de rest van België zich tegen Antwerp keren: 'Ik hou er wel van'

02-06-2023 22:15
61

Mark van Bommel heeft niet het gevoel dat de rest van België Royal Antwerp komende zondag graag landskampioen ziet worden. Na de misstap van vorige week kan The Great Old op bezoek bij KRC Genk voor het eerst sinds 1957 de titel in de wacht slepen. 

"Iedereen is tegen Antwerp", aldus Van Bommel vrijdagmiddag op de persconferentie in aanloop naar het beslissende duel. "Ik hou er wel van. Het is Antwerp tegen de rest. Dat krijgen we toch mee via kranten, de televisie en de fans. Dan is het des te mooier dat we zondag nog een kans krijgen."

Ondanks dat heerst er nog wel een gevoel van teleurstelling na de 1-1 tegen Union Sint-Gillis van afgelopen zondag. "Die knop kun je niet zomaar omzetten. Ik kan wel zeggen dat ik groot en sterk ben, maar ook ik was zwaar teleurgesteld. Maar ik moest het goede voorbeeld geven aan de groep. We hebben gewoon getraind zoals we altijd doen, op die manier moet je het verwerken."

Van Bommel verwacht dat hij zondag kan beschikken over Vincent Janssen. De Nederlander was tegen Union, dat tweede staat met evenveel punten, goed voor de 1-0. Het duel tussen Genk en Antwerp begint om 18.30 uur.