Kamp Fosu-Mensah zet deur voor terugkeer open: 'Ajax blijft voor hem speciaal'

Kamp Fosu-Mensah zet deur voor terugkeer open: 'Ajax blijft voor hem speciaal'

3 juni - 07:36
53

Timothy Fosu-Mensah wordt voorzichtig in verband gebracht met Ajax nu hij moet vertrekken bij Bayer Leverkusen. Dat meldt Ajax Showtime. Het kamp van de 25-jarige verdediger lijkt wel wat te zien in een terugkeer bij de Amsterdammers.

Directeur voetbalzaken Sven Mislintat van Ajax gaf aan dat hij op zoek is naar een rechter centrale verdediger, omdat Jurriën Timber momenteel de enige optie is. Het biedt mogelijk kansen voor Fosu-Mensah, die in het verleden al twee keer dicht bij een terugkeer was. De laatste keer, in januari 2021, was Ajax net te laat: hij had net bij Leverkusen getekend.

"Driemaal zou nu scheepsrecht kunnen zijn. Ajax blijft voor hem logischerwijs speciaal, al moet ik bekennen dat ze zich deze window nog niet officieel hebben gemeld. Een ander avontuur, bijvoorbeeld in het buitenland, valt gezien alle geïnteresseerde clubs niet uit te sluiten", zegt een familielid van Fosu-Mensah tegen de fansite.

Duitse media, waaronder Kicker, meldden deze week dat de drievoudig Oranje-international moet vertrekken bij Leverkusen. Trainer Xabi Alonso ziet geen perspectief voor hem.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s