Te Kloese heeft slecht nieuws voor Feyenoord-fans: netten blijven hangen

Te Kloese heeft slecht nieuws voor Feyenoord-fans: netten blijven hangen

03-06-2023 10:32
113

De kans is groot dat Feyenoord ook komend seizoen netten ophangt tijdens de thuiswedstrijden in De Kuip. Dat laat algemeen directeur Dennis te Kloese weten.

Sinds het in april misging in De Klassieker en de KNVB het beleid aanscherpte, hangen er netten. "Ik denk niet dat het makkelijk is om te overwegen om de netten weer weg te halen, als deze regelgeving er nog steeds is. Ik vind dat een te groot risico", zegt Te Kloese tegen RTV Rijnmond

"We beginnen aan een nieuw seizoen, een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Dus wij gaan actief in gesprek om te bepalen wat het juiste besluit is. Maar dat wij kunnen voetballen, het voetbal zelf, de spelers en de trainers, dat moet beschermd worden. En daar hebben de netten ook een rol in gespeeld", vervolgt de Feyenoord-directeur, die ook iets wil doen aan het vele vuurwerk dat De Kuip binnen wordt gesmokkeld door de fans.

"Er is niemand bij gediend om dingen te doen waardoor wij secties in het stadion leeg moeten houden. Of een wedstrijd buiten de stad moeten spelen. We hebben nu zo’n moment te pakken bij Feyenoord, met iedereen die daarbij betrokken is", aldus Te Kloese, die een goede communicatie met Het Legioen belangrijk vindt. "Het spektakel binnen De Kuip maakt ons heel erg uniek, dus we moeten goed in gesprek blijven over wat er wel en niet kan. Als het voor Feyenoord schadelijk is, dan is het voor iedereen schadelijk."