LIVE-discussie: Ten Hag houdt Nederlanders op de bank, Aké nog niet fit genoeg

LIVE-discussie: Ten Hag houdt Nederlanders op de bank, Aké nog niet fit genoeg

03-06-2023 15:09 Laatste update: 15:32
45

Manchester United neemt het zaterdag op tegen Manchester City in de finale van de FA Cup. Bij The Red Devils nemen Wout Weghorst en Tyrell Malacia plaats op de bank. Bij de mannen van Pep Guardiola staat Ortega Moreno wederom op doel en ontbreekt Nathan Aké aan de aftrap.

Ten Hag start met de sterkst mogelijke opstelling en heeft onder meer Marcus Rashford in de basis gezet. Bruno Fernandes moet samen met Casemiro en Christian Eriksen voor de aanvoer zorgen. Jadon Sancho is de laatste weken goed bezig en staat wederom bij de eerste elf. Antony is geblesseerd en zit niet bij de selectie.

Wedden

Meer odds

Bij Manchester City staat Ortega wederom op doel ten koste van Ederson. Aké liep begin mei een hamstringblessure op en is nog niet voldoende hersteld om in de basis te beginnen. Het belooft een spannende strijd te worden op Wembley: United gaat op jacht naar de tweede prijs van het seizoen, City wil de treble-droom in leven houden. 

Opstelling Manchester United: De Gea, Lindelöf, Bruno Fernandes, Rashford, Eriksen, Fred, Casemiro, Varane, Shaw, Sancho, Wan-Bissaka

Opstelling Manchester City: Moreno, Walker, Stones, Dias, Akanji, Rodrigo, De Bruyne, Gundogan, Bernardo, Grealish, Haaland