Ten Hag klaar voor de strijd: 'Finale behaald, nu moeten we werkelijk alles geven'

Ten Hag klaar voor de strijd: 'Finale behaald, nu moeten we werkelijk alles geven'

03-06-2023 15:46 Laatste update: 16:19
35

Erik ten Hag weet dat zijn ploeg er alles aan zal doen om de FA Cup ten koste van Manchester City zal winnen. De manager van Manchester United gaat als underdog de finale in, maar weet dat elke wedstrijd er één op zich is.

Ten Hag schrijft in het clubblad van United over de finale die zaterdag wordt gespeeld. The Red Devils kunnen net als City de tweede prijs van het seizoen pakken. 'Wij vechten niet elke ronde om in de finale een leuk dagje uit te hebben', stelt de manager. 'Zodra je de finale haalt, moet je alles geven wat je hebt zodat je aan het einde van de wedstrijd met de trofee in je handen staat.'

De Nederlander is onder de indruk van Wembley, waar de finale wordt afgewerkt. 'Fans van Manchester United hebben het voorrecht om al veel wedstrijden op Wembley te hebben bezocht, maar het blijft een bijzondere ervaring. Het is ook de eerste finale die een Manchester Derby is. Wij weten hoeveel dit voor de fans betekent en gaan er alles aan doen om nog een beker te pakken', besluit Ten Hag.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!