'Ancelotti dringt tijdens meeting met clubleiding Real Madrid aan op komst Kane'

'Ancelotti dringt tijdens meeting met clubleiding Real Madrid aan op komst Kane'

04-06-2023 11:45 Laatste update: 12:55
25

Carlo Ancelotti wil Harry Kane naar Real Madrid halen. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde The Athletic heeft de trainer tijdens een bijeenkomst met clubleiding aangedrongen op het aantrekken van de Tottenham Hotspur-spits. 

Ancelotti zat afgelopen donderdag om de tafel met president Florentino Pérez en José Angel Sánchez, de algemeen directeur van Real Madrid. Het drietal besprak de ambities voor komend seizoen. Ancelotti zou daar hebben voorgesteld om serieus werk te maken van de komst van Kane. 

De aanvaller, dit seizoen goed voor dertig Premier League-doelpunten, zou wel oren hebben na een nieuw avontuur. Spurs zou niet van plan zijn om de topscorer te verkopen aan een directe concurrent, waardoor een overstap naar Spanje wellicht logischer is. Het contract van Kane bij Spurs loopt tot medio 2024. 

Buiten Karim Benzema om, die in verband wordt gebracht met Al Ittihad, kan Ancelotti voor de spitspositie over weinig smaken beschikken. Bij afwezigheid van de Fransman kreeg vleugelaanvaller Rodrygo meestal de voorkeur van Ancelotti.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!