Alle seinen staan op groen: Utrecht gaat recordbreker oppikken bij NEC

Alle seinen staan op groen: Utrecht gaat recordbreker oppikken bij NEC

05-06-2023 15:55
28

Alles wijst erop dat Mattijs Branderhorst gaat tekenen bij FC Utrecht, weet VoetbalPrimeur. Het contract van de goalie loopt aan het eind van deze maand af bij NEC, waardoor Utrecht hem gratis op kan pikken.

Eerder op maandag meldde Voetbal International al dat Branderhorst in beeld is bij Utrecht. Nu melden bronnen aan deze website dat alle seinen op groen staan voor de move van Branderhorst. Het lijkt er dan ook sterk op dat hij spoedig gepresenteerd wordt De Galgenwaard. PEC Zwolle is ook gecharmeerd van Branderhorst, maar de promovendus trekt zo goed als zeker aan het kortste eind. 

Wedden

Meer odds

Branderhorst staat sinds de zomer van 2019 onder contract bij NEC, waar hij daarvoor ook al op huurbasis speelde. Met de Nijmeegse club promoveerde hij naar de Eredivisie. Dit seizoen raakte Branderhorst zijn basisplek echter kwijt door de komst van Jasper Cillessen. In de KNVB Beker maakte de aanstaande aanwinst van FC Utrecht wel indruk in De Kuip tegen Feyenoord, waar hij met zijn 23 reddingen een record verbrak. Nu wacht dus een overstap naar FC Utrecht voor Branderhorst.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!