'Bosz zet hoog in, voert stevige gesprekken met PSV en is nog steeds topkandidaat'

'Bosz zet hoog in, voert stevige gesprekken met PSV en is nog steeds topkandidaat'

06-06-2023 07:59 Laatste update: 08:06
271

Peter Bosz voert momenteel 'een aantal stevige gesprekken' met de leiding van PSV, maar de Eindhovenaren hopen deze week 'iets' te kunnen aankondigen. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad, dat weet dat Bosz hoog inzet.

Bosz is momenteel de topkandidaat om de nieuwe trainer van PSV te worden. Hij is ook de enige coach waar de nummer twee van de Eredivisie nu mee spreekt. Het lijkt er nog altijd op dat hij daadwerkelijk aan de slag gaat in Eindhoven, al zijn daar wel wat stevige gesprekken voor nodig.

De oefenmeester zet naar verluidt namelijk hoog in: hij wil kampioen worden en de Champions League in met PSV. Daarnaast wil hij ook bepaalde garanties over de spelersgroep. Het salaris van Bosz vormt geen issue, net zo min als de samenstelling van de staf.

Het is in ieder geval duidelijk dat de selectie van PSV gerenoveerd moet worden, zeker als Bosz aangesteld wordt. Het ED laat de naam van Kasper Dolberg als voorbeeld vallen. Het zou niet gek zijn als Bosz hem mee wil nemen naar Eindhoven, omdat Luuk de Jong misschien niet 'het eeuwige leven' meer heeft. De raad van commissarissen houdt de situatie op de transfermarkt echter goed in de gaten: het duldt geen zware risico's deze zomer.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!