Emmen één tweeluik verwijderd van lijfsbehoud, promovendus rekent op globetrotter

Emmen één tweeluik verwijderd van lijfsbehoud, promovendus rekent op globetrotter

06-06-2023 18:30 Laatste update: 21:44

ADVERTORIAL - Almere City FC en FC Emmen spelen dinsdag de eerste van twee wedstrijden in de finale van de play-offs. Emmen-trainer Dick Lukkien kan zijn club een groot cadeau geven voordat hij naar FC Groningen vertrekt door lijfsbehoud te bewerkstelligen en zal op Richairo Zivkovic rekenen, die in de halve finale al geweldig raak schoot tegen NAC Breda. 

Wereldreiziger Zivkovic brengt de nodige ervaring met zich mee

Zivkovic begon zijn profcarrière bij de gedeelde jeugdopleiding van FC Groningen en SC Cambuur en voegde zich in 2013 bij het eerste elftal van Groningen. De aanvaller viel op en werd een seizoen later opgepikt door Ajax. Tien jaar later heeft de Curaçaoër avonturen uit België, China, Engeland en Servië achter de rug. 

Nog geen speler bij Unibet? Registreer je nu en pak €60 aan Free Bets én een 20% Profit Boost! 

Emmen heeft in de 26-jarige Zivkovic een schat aan ervaring in huis en dat bleek afgelopen zaterdag. De aanvaller schoot fantastisch binnen tegen NAC Breda en opende de score voor de ploeg. Emmen, dat het afgelopen seizoen naar de Eredivisie promoveerde, is nog één tweeluik verwijderd van nog een seizoen in de Eredivisie. 

Bij bookmaker Unibet kan je anticiperen op een hoofdrol van Zivkovic tegen Almere City. Weten de Emmenaren het eerste duel te winnen en is de spits trefzeker? Dan pak je maar liefst 6.75 keer je inleg! Liever alleen inzetten op een goal van Zivkovic? Dan pak je 3.65 keer je inzet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.