'Oud-Feyenoorder en oud-assistent van Koeman genoemd als nieuwe coach van Celtic'

'Oud-Feyenoorder en oud-assistent van Koeman genoemd als nieuwe coach van Celtic'

07-06-2023 11:22 Laatste update: 08-06-2023 14:25
25

Na het vertrek van Ante Postecoglou naar Tottenham Hotspur moet Celtic op zoek naar een nieuwe manager. Oud-speler Alan Stubbs zou Henrik Larsson graag naar de Schotse club zien komen, vertelt hij in gesprek met Daily Record.

Larsson is volgens Stubbs een goede optie ook al is hij nog onervaren. "Het is tijd voor de koning om terug te komen", refereert hij aan de succesvolle jaren van de oud-spits bij Celtic. "Het zou in ieder geval de favoriete keuze zijn van de fans, want iedereen wil hem graag terug zien bij de club." Larsson trainde alleen nog teams in Zweden en was samen met Alfred Schreuder de assistent van Ronald Koeman in zijn periode bij FC Barcelona.

Voor de positie bij Celtic worden nog een aantal andere namen genoemd in de media. Kjetil Knutsen en Graham Potter zijn twee van die opties. Knutsen staat ook in de nadrukkelijke belangstelling om de nieuwe trainer van Ajax te worden, maar nog niks is daar zeker. Potter is werkloos sinds zijn bliksemontslag bij Chelsea en past met zijn achtergrond goed in de Schotse competitie.