'Anderlecht blijft rondkijken in Nederland en klopt aan bij NAC voor groot talent'

'Anderlecht blijft rondkijken in Nederland en klopt aan bij NAC voor groot talent'

07-06-2023 16:35
22

NAC Breda-talent Ezechiel Banzuzi kan in de voetsporen van Bart Verbruggen gaan treden. RSC Anderlecht heeft namelijk een bod uitgebracht op de achttienjarige middenvelder, zo meldt Het Nieuwsblad.

Ondanks zijn jonge leeftijd was Banzuzi afgelopen seizoen vaak een vaste waarde voor NAC. De jeugdinternational ligt nog één jaar vast in Breda, nadat hij zijn contract anderhalf jaar geleden na veel rumoer verlengde. Nu is Anderlecht dus in de markt voor het talent.

Het is niet duidelijk hoeveel de Belgische club voor hem wil betalen, maar NAC heeft in ieder geval een bod binnen, zo klinkt het. Eerder toonde Anderlecht al interesse in Khaled Razak (Willem II) en Milan van Ewijk (sc Heerenveen).

Als Banzuzi de overstap naar Anderlecht maakt, treedt hij in de voetsporen van Verbruggen. Naast de Belgische club zijn ook FC Utrecht, Hellas Verona en Genoa geïnteresseerd in Banzuzi. De interesse van de Domstedelingen is niet nieuw. Vorig jaar leek de tiener al over te stappen naar Utrecht toen hij transfervrij was, maar uiteindelijk koos hij dus voor een langer verblijf in Breda.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!