Te Kloese ontkracht interesse Feyenoord: 'Dat kunnen en willen we niet betalen'

Te Kloese ontkracht interesse Feyenoord: 'Dat kunnen en willen we niet betalen'

07-06-2023 19:10 Laatste update: 19:11
100

Dennis te Kloese, algemeen directeur van Feyenoord, ontkent dat de Rotterdammers concrete plannen hebben om Ricardo Pepi in te lijven. Ook LASK Linz-buitenspeler Keito Nakamura geniet niet de prioriteit.

In gesprek met het Algemeen Dagblad wordt Te Kloese gevraagd op welke positie Feyenoord naar versterkingen zoekt. "Een buitenspeler, het liefst voor de linkerkant. Oussama Idrissi speelde daar en moet terug naar Sevilla. Misschien komt hij later in de zomer weer op de markt, de vraag is of wij dan nog iemand zoeken", aldus de directeur.

Nakamura wordt in verband gebracht met een stap naar Feyenoord. "Prima speler, maar nu niet de eerste optie", nuanceert Te Kloese. "Kijk, het is simpel: wij brengen nu alles in kaart. Kijken naar mogelijkheden en naar spelers die haalbaar zijn. Straks is de trainer terug en kunnen we eventueel handelen op de markt."

Pepi, die door Augsburg aan FC Groningen werd uitgeleend, wordt eveneens gelinkt aan Feyenoord. "Ik ken Pepi al heel lang, we waren ooit bezig om hem bij de Mexicaanse jeugdselecties te krijgen, maar hij koos voor de Verenigde Staten. Pepi is net als Nakamura een interessante speler. Maar Augsburg heeft ooit ruim 16 miljoen euro voor hem neergelegd. Ze willen bij een verkoop veel van dat geld terugzien en dat kunnen en willen wij niet betalen", aldus Te Kloese.

"Ik heb een keer gesproken met die club en ik snap hun idee. Maar wij hebben Santiago Giménez en Danilo. Ik denk niet dat het slim is om een extra spits te halen die meer zou moeten kosten dan Giménez, onze topscorer. Kortom: heel moeilijk verhaal."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!