PSV vraagt om geduld voor nieuwe trainer: 'Dit gaat om een ingrijpend besluit'

PSV vraagt om geduld voor nieuwe trainer: 'Dit gaat om een ingrijpend besluit'

08-06-2023 07:22 Laatste update: 07:25
124

Marcel Brands wil de tijd nemen om een nieuwe trainer aan te stellen voor PSV. De algemeen directeur weet dat er haast is geboden bij het besluit in Eindhoven, maar wil ook niet op de zaken vooruitlopen.

Na het plotse vertrek van Ruud van Nistelrooij is PSV bezig met het aanstellen van een nieuwe hoofdtrainer en de naam van Peter Bosz zingt nadrukkelijk rond in de wandelgangen. Het lijkt er in alle gevallen op dat de trainer richting Eindhoven komt, maar Brands houdt een slag om de arm. "Natuurlijk hebben we de juiste man liever vandaag dan morgen aangesteld. Maar dit gaat om zo'n enorm belangrijke beslissing. We moeten zorgvuldig opereren en dingen goed met elkaar afstemmen. Als ik het nu moet inschatten, kan het nog best even duren voordat we iemand benoemen", meent de bestuurder, opgetekend door het Eindhovens Dagblad.

Brands begrijpt dat de achterban snel resultaat wil zien. "Het gaat gewoon om een ingrijpend besluit voor PSV, waarbij je over tal van dingen moet praten. Ik snap dat onze supporters heel graag snel duidelijkheid willen en wat ongeduldig kunnen worden. Dat tekent hun betrokkenheid. Iedereen wil dat er voortgang zichtbaar is, maar we moeten de tijd nemen voor dit proces. Het zou mooi zijn als we op korte termijn een benoeming kunnen afronden, maar woensdagmorgen zag het daar nog niet naar uit."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!