Vink ziet ambitieuze ploeg van Feyenoord: 'Voor West Ham gaat hij niet overstag'

Vink ziet ambitieuze ploeg van Feyenoord: 'Voor West Ham gaat hij niet overstag'

08-06-2023 08:31
57

Marciano Vink denkt niet dat de selectie van Feyenoord dit seizoen volledig wordt leeggeroofd. De analist neemt als voorbeeld Lutsharel Geertruida en denkt niet dat de verdediger overstag zal gaan voor een ploeg als West Ham United.

West Ham won woensdagavond de Conference League en Vink sprak over de Engelse club in Studio Europa van ESPN. "Jullie denken dat zo een club voor Geertruida komt, dat hij ja zegt? Als je kijkt naar het seizoen van Geertruida, en West Ham komt... als ze op hem afstappen, zegt Geertruida nee. Hij kan wel een hoger niveau aan. West Ham moet het hebben van de derde keus van Paris Saint-Germain."

Kenneth Perez is daar niet zo zeker van. "Wij kijken te romantisch naar voetbal. Als je het salaris in de Eredivisie ontvangt, en je ziet wat West Ham betaalt... dat is wel anders. Geertruida moet in het buitenland nog heel veel bewijzen. Ik denk dat West Ham helemaal niet zo een verkeerde club zou zijn voor een Eredivisie-speler. Wij zeggen te snel: Arsenal, City, Tottenham. Dat is hier een soort bodemniveau."