Amrabat lijkt in emotionele post via Instagram te hinten op vertrek bij Fiorentina

Amrabat lijkt in emotionele post via Instagram te hinten op vertrek bij Fiorentina

08-06-2023 20:59
14

Sofyan Amrabat gaat Fiorentina deze zomer waarschijnlijk verlaten. Dat heeft de middenvelder zelf laten weten in een bericht op Instagram. Amrabat bedankte alle fans en iedereen bij de club en wenst ze in de toekomst het allerbeste toe.

'Ik ben blij dat ik onderdeel van dit team heb mogen zijn', luiden de eerste woorden van Amrabat in zijn emotionele post. 'Ik wil iedereen bij de club bedanken die heeft meegeholpen aan dit geweldige seizoen. Bedankt aan alle coaches en teamgenoten die er alles aan hebben gedaan om ons op het hoogste niveau mee te laten draaien. Ik weet zeker dat met deze fans, de club in de toekomst weer mee gaat strijden op het hoogste niveau.'

Het bericht komt een dag na de Conference League-finale die werd verloren van West Ham United. Zijn broer Nordin Amrabat vertelde voor de camera van ESPN dat zijn broertje graag een stap wil en kan maken deze zomer. De focus zou hierbij liggen op Barcelona, de club die hem afgelopen winter al wilde halen. Toch vertelde Nordin Amrabat dat ook Atlético Madrid en Manchester United staan te springen om de middenvelder uit Huizen over te nemen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sofyan Amrabat (@sofyanamrabat)