'Atlético Madrid toont samen met Italiaanse top belangstelling voor Gimenez'

'Atlético Madrid toont samen met Italiaanse top belangstelling voor Gimenez'

9 juni - 12:34
102

Hoewel Santiago Gimenez vertelde nog minimaal één jaar bij Feyenoord te willen blijven, wordt hij opnieuw in verband gebracht met een transfer. FIFA-agent Morris Pagniello beweert dat de 22-jarige spits nadrukkelijk in beeld is bij Atlético Madrid.

Gimenez kan terugkijken op een succesvol debuutseizoen in De Kuip. Met 23 goals in 41 officiële duels hielp hij Feyenoord onder meer aan de landstitel. Dat is ook verschillende buitenlandse topclubs niet ontgaan. 

"Atlético, met Diego Simeone als trainer en gezien de club, zou één van de beste opties kunnen zijn. Ik kan onthullen dat het één van de clubs is die het meest geïnteresseerd is. Maar er zijn veel clubs die zich roeren, zoals Internazionale, Napoli, AC Milan en clubs uit Engeland", vertelt Pagniello in gesprek met het Mexicaanse TUDN.

Volgens de makelaar bespreekt Atlético onder meer de optie om Gimenez nu al vast te leggen, waarna de Mexicaanse international de voorbereiding met de ploeg van Simeone mee moet draaien. Als er niet veel speeltijd in het verschiet ligt in Madrid, dan zou hij nog één jaar verhuurd kunnen worden aan Feyenoord. 

Pagniello adviseert Atlético om serieus werk te maken van een transfer. "Als Gimenez zo doorgaat dan vraagt Feyenoord straks nog veel meer geld." De spits ligt nog tot medio 2026 vast bij de Rotterdammers.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s