Naast Heerenveen zijn nog drie andere Eredivisie-clubs in de markt voor Amrabat

Naast Heerenveen zijn nog drie andere Eredivisie-clubs in de markt voor Amrabat

09-06-2023 17:04 Laatste update: 17:05
17

Nordin Amrabat heeft naast sc Heerenveen nog meer opties in de Eredivisie, zo wordt duidelijk in #DoneDeal de podcast. Verschillende clubs hebben 'voorzichtig geïnformeerd' naar zijn diensten.

De naam van Heerenveen viel al als partij die geïnteresseerd is in Amrabat. Daarnaast zijn ook PEC Zwolle, Heracles Almelo en FC Utrecht in de markt, zo wordt onthuld in #DoneDeal. Voor Heerenveen lijkt de komst van Amrabat 'in verband met salariseisen' echter lastig te worden.

Daarnaast wordt Amrabat bij nog een club getipt. "Het zou niet heel gek zijn als Almere City promoveert, dat er vanaf daar ook nog een belletje naar Amrabat gaat. Hij heeft daar natuurlijk gespeeld. Daar zit ook geld en dat zou ik de mooiste move vinden. Hij zou Almere wat meer body kunnen geven in de Eredivisie. Amrabat is ook topfit."

Amrabat kwam tussen 2006 en 2007 uit voor Almere City, dat destijds nog FC Omniworld heette. Daarna speelde hij voor VVV-Venlo, PSV, Kayserispor, Galatasaray, Málaga, Watford, Leganés, Al-Nassr en sinds 2021 voor AEK Athene.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!