'Augsburg geeft gehoor aan wens van Pepi en verlaagt vraagprijs voor PSV'

'Augsburg geeft gehoor aan wens van Pepi en verlaagt vraagprijs voor PSV'

09-06-2023 17:05 Laatste update: 17:10
244

Ricardo Pepi is alleen geïnteresseerd in PSV en daarom is FC Augsburg bereid water bij de wijn te doen. De spits wordt goedkoper aangeboden door de Bundesliga-club dan aanvankelijk werd gesteld.

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat Pepi zeker is van zijn keus en alleen naar PSV wil. Augsburg heeft de wensen van Pepi aangehoord en is bereid om voor een lagere prijs overstag te gaan. Eerst werden bedragen rond de elf miljoen euro genoemd, nu zou acht à negen miljoen voldoende zijn voor de spits. PSV zou hebben aangegeven bereid zijn een dergelijk bedrag neer te leggen, waardoor een overstap snel mogelijk kan worden. Pepi maakte dit seizoen indruk bij het gedegradeerde FC Groningen, die de spits huurde.

Peter Bosz, waarvan de verwachting is dat hij snel hoofdtrainer wordt van PSV, heeft al toestemming gegeven voor de aankoop. Pepi onderhoudt een goede relatie met technisch directeur Earnest Stewart, die eerder een functie bij de Amerikaanse voetbalbond bekleedde. Pepi heeft er vertrouwen in dat hij veel speeltijd kan afdwingen in Eindhoven en werpt de blik alvast op het WK 2026, dat onder meer in de Verenigde Staten wordt gespeeld. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!