'Heel veel belangstelling voor Brobbey, Engelse en Italiaanse clubs in de rij'

'Heel veel belangstelling voor Brobbey, Engelse en Italiaanse clubs in de rij'

09-06-2023 19:22 Laatste update: 12-06-2023 11:02
234

Brian Brobbey mag rekenen op de interesse van veel Duitse en Engelse clubs, wordt gemeld in Kick-Off. De Nederlandse spits beleefde geen topseizoen, maar overlegt wel goede statistieken. 

In de voetbalpodcast van De Telegraaf onthult Ajax-watcher Mike Verweij dat de interesse in Brobbey verregaand is. "Iedereen bij Ajax gaat er vanuit dat Edson Álvarez, Mohamed Kudus en Jurriën Timber vertrekken. Dat zijn ook dé spelers die heel goed in de markt liggen. Voor Brobbey is er ook heel veel belangstelling. Er zijn Italiaanse en Engelse clubs die naar hem hebben geïnformeerd", meent Verweij. 

Brobbey miste in de tweede seizoenshelft veel kansen, maar wist in het begin vaak het net te vinden. "Hij is 21, heeft dit seizoen 32 wedstrijden gespeeld, dertien goals gemaakt en drie assists gegeven. Hij was elke honderd minuten bij een doelpunt betrokken. Maar dit was natuurlijk niet zijn seizoen. Hij is gelukkig wel zo realistisch om het heel veel verstandiger te vinden in Amsterdam te blijven", voorspelt Verweij. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!