'Bosz wilde toezeggingen over mogelijkheden wanneer PSV een speler zou verkopen'

'Bosz wilde toezeggingen over mogelijkheden wanneer PSV een speler zou verkopen'

9 juni - 23:37 Laatste update: 23:39
123

De onderhandelingen tussen PSV en Peter Bosz waren 'stevig', omdat de oefenmeester een aantal garanties wilde voordat hij zou tekenen bij de club in Eindhoven. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad vrijdagavond. Bosz zou tot een akkoord gekomen zijn met de Eindhovense topclub. Hij gaat naar verluidt maandag een contract voor drie seizoenen tekenen in het Philips Stadion.

Bosz wilde toezeggingen over de mogelijkheden wanneer PSV een speler zou verkopen. Deze heeft de oefenmeester gedeeltelijk gekregen, schrijft het ED. Een deel van het geld dat verdiend wordt aan de verkoop van spelers, mag geïnvesteerd worden in nieuwe spelers. Daarnaast zou Bosz een aantal kernspelers willen behouden voor volgend seizoen. 

Eén van de nieuwe spelers die PSV wil aantrekken, is Ricardo Pepi. De aanvaller zou echter nog niet met Bosz hebben gesproken. Volgens de doorgaans betrouwbare Fabrizio Romano zal hij 'spoedig' met de Eindhovense club om de tafel gaan zitten. Daarnaast zou PSV een oogje hebben op Crysencio Summerville. Dat bevestigden bronnen aan VoetbalPrimeur na de berichtgeving van De Telegraaf. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s