Sem Steijn toch wel blij met vorm Ajax voor treffen met Twente: 'Zijn zoekende'

Sem Steijn toch wel blij met vorm Ajax voor treffen met Twente: 'Zijn zoekende'

16 september - 09:37 Laatste update: 09:46
100

Sem Steijn vindt het niet erg dat hij met FC Twente Ajax in een mindere vorm treft. De zoon van trainer Maurice Steijn neemt het zondag met de Tukkers op tegen de Amsterdammers en ziet genoeg kansen tegen de ploeg van zijn vader. Toch vertelde Sem Steijn eerder nog wat anders over het Ajax dat zondag naar de Grolsch Veste komt.

"Ik denk dat het voor ons een mooi moment is om Ajax te treffen", zegt Steijn tegen De Telegraaf. "Ze zijn nog wat zoekende en ik denk dat we het hen lastig kunnen maken." Hierbij spreekt Steijn zijn eigen woorden over het Ajax van zijn vader toch enigszins tegen. "Ik had mijn vader ook liever na een betere reeks van Ajax getroffen, maar mijn motivatie zal er niet minder om zijn", zei Steijn donderdag tegen het Algemeen Dagblad.

Steijn ziet wel dat zijn vorm bij FC Twente vol in de lift zit. In de Conference League-voorrondes was hij meermaals erg belangrijk en ook in de Eredivisie vindt hij zijn draai. "Voor dit seizoen heb ik een doelpuntenaantal in mijn hoofd, maar dat houd ik lekker voor mezelf. Ik ben 21 en ik kan nog een hoop stappen maken. Voor dit seizoen hoop ik bij FC Twente de lijn door te kunnen trekken van afgelopen seizoen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s