'Toen we allebei bij AZ bleven zeiden we tegen elkaar: nu gaan we bovenin meedoen'

'Toen we allebei bij AZ bleven zeiden we tegen elkaar: nu gaan we bovenin meedoen'

18 september - 08:18
44

Dani de Wit en Vangelis Pavlidis bleven deze zomer allebei in Alkmaar en daar is het tweetal maar wat blij mee. Volgens eerstgenoemde heeft het aanvalskoppel daarna een ambitie tegen elkaar uitgesproken. Ze willen met AZ nu echt in de top van de Eredivisie meedraaien.

"Pavlidis zei tegen me: nu we er allebei toch nog zijn gaan we het laten zien ook", vertelt De Wit over de woorden van zijn Griekse collega. Beide heren hadden deze zomer niet te klagen over interesse, maar een transfer kwam er niet. "Laten we nu eens echt bovenin meevechten in plaats van maar tevreden zijn met die vierde plek. Ik wil het gehele seizoen constant zijn en niet af en toe pieken."

Voor De Wit en Pavlidis is het ook een extra boost dat ze allebei in Alkmaar gebleven zijn. "We zijn van elkaar heel erg blij dat de ander is gebleven. Het is toch zuur als zo’n samenwerking uit elkaar valt. Je kunt niet altijd geweldig zijn maar nu wil ik echt lang bovenin meedoen,"vertelt De Wit over de ambities van AZ tegenover De Telegraaf

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s