'Meevaller voor Antony: vrouw trekt aanklacht wegens mishandeling weer in'

'Meevaller voor Antony: vrouw trekt aanklacht wegens mishandeling weer in'

18 september - 11:46
104

Één van de drie vrouwen die Antony heeft beschuldigd van bedreiging en mishandeling, heeft haar aanklacht weer ingetrokken. Dat melden verschillende Engelse media als The Telegraph. Antony deelde eerder Whatsapp-gesprekken van hem en een dame, die zijn onschuld moesten bewijzen.

Het zou gaan om de aanklacht van rechtenstudent Rayssa de Freitas. Zij vertelde dat ze door Antony in mei 2022 zou zijn aangevallen in zijn auto. De Freitas verliet samen met een vriendin en de voetballer een nachtclub in Sao Paulo, toen de aanvaller probeerde haar aan te vallen. De Freitas zou bij een stoplicht uit de auto zijn gesprongen en ze vertelde dat ze voor haar verwondingen naar het ziekenhuis moest. 

Die aanklacht zou dus ingetrokken zijn, maar dan staan nog steeds twee andere aanklachten. De claim van zijn ex-vriendin en die van bankier Ingrid Lana blijven tot nu toe wel staan. Antony deelde zelf onlangs gesprekken met Lana, waarin volgens hem zijn onschuld te zien is. Manchester United was niet op de hoogte van de aantijgingen jegens Antony toen ze hem kochten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s