Feyenoord na zes jaar in Champions League: pak 100x je inleg voor zege op Celtic!

Feyenoord na zes jaar in Champions League: pak 100x je inleg voor zege op Celtic!

19 september - 15:00 Laatste update: 15:11

ADVERTORIAL - Feyenoord begint voor het eerst in zes jaar weer aan de Champions League-campagne en treft Celtic in De Kuip. De ploeg van Arne Slot scoorde maar liefst zeventien keer in de afgelopen drie wedstrijden en zal de Schotten met een goed gevoel ontvangen. Bookmaker JACKS.NL pakt uit: ontvang 100x je inleg bij een zege van Feyenoord op Celtic! 

Hoe werkt de actie van JACKS.NL?

Ga naar de website van JACKS.NL en maak een nieuw account aan. Zorg dat het nieuwe account geverifieerd wordt en doe vervolgens een storting. Bij een storting van €20 of meer ontvang je de x50 boost, bij een storting van minstens €100 ontvang je de x100 boost. Ga vervolgens naar de wedstrijd Feyenoord - Celtic en zet in op 'Reguliere speeltijd: Feyenoord'. Let op: het is belangrijk dat je deze optie kiest, anders werkt de boost niet.

De boost verchijnt op je betslip wanneer je deze aanvinkt. De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar en bedraagt een maximale inleg van €1. Minder inzetten mag natuurlijk ook. Weet Feyenoord weer te imponeren in De Kuip met de eerste Champions League-zege sinds december 2017? Dan pak je maximaal €100! Wordt er gelijkgespeeld of verloren van Celtic? Dan verlies je maximaal €1. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.