Van der Meijde vernietigend over Ajax: 'Die Mislintat moet meteen weg'

Van der Meijde vernietigend over Ajax: 'Die Mislintat moet meteen weg'

18 september - 20:58 Laatste update: 22:30
104

Aan de tafel van Veronica Offside wordt met harde woorden gesproken over de situatie bij Ajax. Technisch directeur Sven Mislintat krijgt grote kritiek van Andy van der Meijde, die het liefst ziet dat de Duitser zo snel mogelijk vertrekt.

"Er is geen organisatie, er is niemand die praat, het is los zand. Ik zat gisteren op de tribune, ik heb gewoon zitten lachen. Het was lachwekkend om te zien. Er zitten geen patronen in, niks. Dit kan niet zo doorgaan. Er moet wat gaan gebeuren bij Ajax. Die Mislintat moet meteen weg, die moet morgen direct weg. Hij verneukt alles bij Ajax", zegt de oud-Ajacied met klare taal. "De hele club gaat naar de kloten, het kan echt niet. Hij heeft de vrije hand gehad van Ajax, net als die zaakwaarnemer vorig jaar, en nu hij. Hij moet heel snel weg wezen."

"Ik bepaal het, zegt die Mislintat", vervolgt tafelgenoot Wim Kieft. "Anders krijgt Steijn die baan misschien wel niet." Wesley Sneijder vult de oud-spits aan: "Als jij de kans krijgt bij Ajax, dan pak je die toch aan? Er was een volle portefeuille, er was wat om uit te geven. Het is totaal verkeerd uitgegeven. En dan zit je ineens op de verkeerde plek." Kieft verwacht echter ook meer van Steijn. "Ik wil van een trainer meer horen dan dat de instelling niet goed was."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s