Opvallende uitspraak Van der Meijde: 'Isco wilde naar Ajax, Mislintat wilde niet'

Opvallende uitspraak Van der Meijde: 'Isco wilde naar Ajax, Mislintat wilde niet'

18 september - 21:08 Laatste update: 22:29
157

In de uitzending van Veronica Offside op maandagavond gaat Andy van der Meijde met gestrekt been in tegen Sven Mislintat, technisch directeur van Ajax. Van der Meijde beweert dat de Duitser de komst van Isco heeft tegengehouden.

"Isco, bij Ajax wilden ze hem hebben en hij wilde naar Ajax. Alleen Mislintat wilde het niet." Wim Kieft reageert met verbazing op het nieuws van Van der Meijde: "Isco? Die Spanjaard?" Van der Meijde antwoordt bevestigend, en laakt de gemaakte keuzes van Mislintat en zijn aankopen, die een moeizame start kennen in Amsterdam. De oud-speler van Internazionale en Everton spreekt uit dat de Spaanse middenvelder zonder club zat en gratis kon worden overgenomen, maar dat de technisch directeur er dus voor ging liggen.

Isco, die eerder uitkwam voor Valencia, Málaga en Real Madrid, speelde gedurende het vorige seizoen voor Sevilla. Daar vertrok hij in de afgelopen zomer transfervrij, waarna hij uiteindelijk de pikante overstap maakte naar Real Betis, stadsgenoot en rivaal van Sevilla.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s