Sneijder over Champions League-kansen Feyenoord: 'In deze poule, zeker wel'

Sneijder over Champions League-kansen Feyenoord: 'In deze poule, zeker wel'

18 september - 22:07 Laatste update: 22:28
27

Aan de tafel van Veronica Offside is men lovend over Feyenoord, dat de laatste drie wedstrijden in de Eredivisie met ruime cijfers won. Ook met de Champions League in het vooruitzicht hebben Wesley Sneijder, Wim Kieft en Andy van der Meijde vertrouwen in de ploeg van Arne Slot.

"Je moet het natuurlijk gaan bekijken tegen betere tegenstanders, dan zal het allemaal wel wat minder worden", stelt Kieft. "Maar het komt wel door die trainer, toch? Hij heeft dat elftal natuurlijk helemaal naar zijn hand kunnen zetten. En ik denk dat hij tactisch uitzonderlijk goed is." Op de vraag of Feyenoord Europees goed voor de dag kan komen, antwoordt Sneijder bevestigend: "In deze poule, zeker wel. Celtic, Lazio. Van Celtic moet je twee keer winnen. Dat kan wel, makkelijk. Feyenoord moet morgen gelijk een grote stap zetten."

Over het gemis van Gimenez tegen Celtic, maken de mannen aan tafel zich geen zorgen. "Ook een goede spits, die Minteh. Die kan een beetje uitzakken en dan kunnen er andere mensen overheen, een bewegende spits." Sneijder is het met zijn oud-teamgenoot eens: "Feyenoord heeft genoeg kwaliteit om dat op te vangen. Dat is de kracht van Feyenoord nu, een brede selectie."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s