'Lang reist waarschijnlijk mee met PSV, beslissing valt dinsdagochtend'

'Lang reist waarschijnlijk mee met PSV, beslissing valt dinsdagochtend'

18 september - 22:51 Laatste update: 22:58
35

In navolging van eerdere berichtgeving van het Eindhovens Dagblad meldt ook De Telegraaf dat Noa Lang waarschijnlijk onderdeel uitmaakt van de PSV-selectie voor het Champions League-duel met Arsenal. De definitieve beslissing wordt woensdagochtend vlak voor vertrek naar Londen genomen. 

Lang viel afgelopen zaterdag uit tijdens PSV - NEC (4-0). De vleugelaanvaller had last van hamstringklachten. Na afloop zei trainer Peter Bosz dat Lang uit eigen overwegingen van het veld was gestapt, om zo erger te voorkomen. De Oranje-international heeft maandag een 'eigen programma' afgewerkt. Als daar geen fysieke reactie op volgt, dan kan hij meereizen met de rest van de selectie. 

Na de groepstraining in het Emirates Stadium zal de knoop worden doorgehakt. Mocht Lang uiteindelijk niet fit genoeg zijn voor het treffen met Arsenal, dan lijkt Hirving Lozano zijn logische vervanger. De Mexicaan loste hem ook tegen NEC al af. Bij Arsenal ontbreekt Gabriel Martinelli. De Brazilaan raakte afgelopen weekend geblesseerd tegen Everton.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s