Van der Vaart ziet potentie bij 'beste Feyenoorder': 'Krijgen ze veel plezier van'

Van der Vaart ziet potentie bij 'beste Feyenoorder': 'Krijgen ze veel plezier van'

19 september - 09:18
92

Rafael van der Vaart vindt dat Quinten Timber steeds meer in de buurt komt van zijn potentie. De oud-speler van onder andere Ajax is fan van de middenvelder en denkt dat hij in potentie de beste middenvelder van Feyenoord is. Arne Slot refereerde nog aan de woorden van Van der Vaart en de analist sluit zich daarbij aan.

"Ik heb gezegd dat hij in potentie de beste middenvelder van Feyenoord is, toen ze kampioen werden en alles daar stond", vertelt Van der Vaart bij Rondo van Ziggo Sport. "Alleen hij speelde geen minuut, dus dan is dat raar om te zeggen. In potentie vond ik Timber na Kökcü de beste speler. Alleen je moet wel met hem werken en daar is Slot natuurlijk de perfecte trainer voor."

Van der Vaart ziet dat dat nu een stuk beter gaat. "Je ziet dat alles nu wel echt een stuk beter loopt. Hij heeft een hele goede techniek, maar hij had erg veel ruzie met de bal. Dat heeft hij dit seizoen echt niet. En een middenvelder die veel de zestien meter inkomt, die moet ook wel scoren. Zijn scorend vermogen moet nog wel meer omhoog, maar hij maakt nu ook zijn goaltjes. Aan hem kan Feyenoord heel veel plezier beleven dit seizoen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s