Van Persie en Feyenoord O19 geven goede voorbeeld met zege op Celtic-talenten

Van Persie en Feyenoord O19 geven goede voorbeeld met zege op Celtic-talenten

19 september - 17:42 Laatste update: 18:33
29

Robin van Persie is met Feyenoord O19 uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen in de Youth League. De leeftijdsgenoten van Celtic werden dinsdagmiddag op overtuigende wijze aan de kant gezet. 

Feyenoord O19 speelt in Groep E van de Youth League tegen dezelfde drie clubs als de hoofdmacht van de Rotterdammers, die dinsdagavond Celtic ontvangen in De Kuip. Van Persie zag hoe zijn ploeg vanaf minuut één aanspraak maakte op de overwinning. Het duurde echter tot vlak voor rust voordat het overwicht werd omgezet in een treffer. Givairo Read opende de score na 41 minuten spelen. 

Ook na rust waren de Feyenoord-talenten heer en meester. Jaden Slory, zoon van voormalig Feyenoorder Andwelé Slory, verdubbelde de score in de 47e minuut. Ongeveer tien minuten later gaf Gjivai Zechiël, die dit seizoen al twee keer mocht invallen bij het eerste, de assist op de 3-0, die uiteindelijk gemaakt werd door Antoni Milambo. 

Het volgende duel voor Feyenoord O19 in de Youth League wordt afgewerkt op 4 oktober. Dan staat het treffen met Atlético Madrid op het programma. De Spanjaarden wonnen eerder op dinsdag al met 0-2 van Lazio. Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s