Buitenspel: omstreden Mislintat brengt vrije dag door op het rustige water

Buitenspel: omstreden Mislintat brengt vrije dag door op het rustige water

23 september - 23:59 Laatste update: 24 september - 00:03
56

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Mislintat zoekt rust op met sup board
Ajax verkeert momenteel in zwaar weer. De grote hoofdrolspeler in de crisis: Sven Mislintat. De technisch directeur ligt sinds het onderzoek van de NOS, dat een aantal onthullingen deed over de transfer van Borna Sosa, onder een vergrootglas. Ajax doet onderzoek naar die transfers. Mislintat wordt de komende weken uit de schijnwerpers gehouden en zal om die reden niet aanwezig zijn in de Johan Cruijff ArenA. 

Dit weekend is de Duitse voetbaldirecteur gespot op een sup board. Op een foto die rondgaat op X, voorheen Twitter, is te zien hoe hij een momentje voor zichzelf pakt op het water. Ondertussen wordt ook in zijn thuisland, door zijn oud-werkgever VfB Stuttgart, onderzoek gedaan naar deals van hem uit het verleden.