Ruud Krol nieuwe trainer Orlando Pirates

Ruud Krol nieuwe trainer Orlando Pirates

13-06-2008 15:54

De 59-jarige Ruud Krol tekende bij zijn nieuwe werkgever een contract tot medio 2012. De Nederlander was het voorgaande seizoen werkzaam bij het Egyptische Zamalek.

Dr. Irvin Khoza toonde zijn tevredenheid ten aanzien van het contracteren van de Nederlander. "De komst van Ruud Krol is goed nieuws voor de club. Hij brengt zeer veel ervaring met zich mee en hij heeft laten zien prestaties te kunnen leveren. Het is onze wens om met hem terug te keren naar de glorietijden", aldus de voorzitter van de Orlando Pirates op de officiële website van de club.

Krol ziet een mooie uitdaging in de gestelde eisen van de voorzitter."Ik ben dankbaar voor de kans ik krijg om te gaan werken als hoofdtrainer van de Orlando Pirates. Ik hoop dat ik de verwachtingen die er zijn bij de voorzitter waar kan maken voor deze club."

Geduld zal echter het toverwoord zijn bij de wederopbouw van een goed spelend team. "Het is een mooie club met een geweldig mooie traditie en historie. Zoals de voorzitter al vertelde moeten we een goed team formeren dat succes kan brengen. Natuurlijk zal dit niet binnen één dag gebeurd zijn. Het is een proces waarvoor geduld nodig is."