Hoopvolle Memphis-update: 'Met Gods wil, keert hij volgende week terug'

Hoopvolle Memphis-update: 'Met Gods wil, keert hij volgende week terug'

14 november - 08:34
60

Diego Simeone is hoopvol over het herstel van Memphis Depay. De Atlético Madrid-trainer vertelt dat de 29-jarige aanvaller, die al lange tijd met een spierblessure aan de kant staat, spoedig zijn rentree kan maken.

Tijdens een uitzending van het radioprogramma El Larguero van Cadena SER deelt Simeone een update over Memphis. "Als God het wil, keert Memphis volgende week al terug bij de groep", is de Argentijn positief gestemd. Simeone vertelt dat de medische staf van Los Colchoneros niet hadden verwacht dat de aanvaller een dusdanig lange periode langs de zijlijn zou staan.

Hij hoopt dat Memphis gepusht wordt door het Nederlands elftal. "Ik ben er zeker van dat zijn toekomst bij Oranje een stimulans voor hem is en hem zal helpen om ons weer te helpen. Hij heeft kwaliteiten, maar hij moet wel in orde zijn."

Memphis speelde sinds 24 september geen officiële wedstrijd meer. Tijdens de gewonnen wedstrijd van Atlético tegen Real Madrid (3-1) kreeg hij te maken met een spierblessure. Hierdoor heeft Memphis het grootste deel van EK-kwalificatie moeten missen.