PSV moet rekening houden met zomers vertrek: 'Tijd voor volgende stap'

PSV moet rekening houden met zomers vertrek: 'Tijd voor volgende stap'

17 november - 06:45
97

Joey Veerman gaat in op zijn toekomst. De PSV-middenvelder beaamt dat hij mogelijk bezig is aan zijn laatste seizoen in Eindhoven. Wel wil hij alleen onder een belangrijke voorwaarde vertrekken.

In gesprek met De Telegraaf geeft Veerman toe dat het na dit seizoen misschien goed is om zijn vleugels uit te slaan. "Het zou wel kunnen dat het dan tijd is voor een volgende stap. Maar sowieso alleen als die ook goed is voor PSV", aldus de 24-jarige spelmaker. "Als de club een mooi bedrag krijgt, denk ik dat we er allebei wel voor openstaan. Na dit seizoen sta ik nog maar twee seizoenen onder contract en PSV is nog niet bij me geweest om over contractverlenging te praten."

Veerman krijgt geregeld kritiek op zijn niveau in topwedstrijden. Zelf kan hij daar weinig mee. "Dat is echt de grootst mogelijke onzin. De trainers en mijn medespelers weten ook wel beter. Maar kennelijk is dit het lot van Joey Veerman", stelt hij. "Ik wil de wedstrijden wel even opnoemen waarin ik goed speelde: het duel om de Johan Cruijff Schaal met Feyenoord, de 3-0 thuiswinst tegen Ajax vorig seizoen, de bekerfinale tegen Ajax, Arsenal-thuis in de Europa League, waarin ik scoorde. En zo zijn er nog wel een paar."