Gretig Oranje speelt tegen dwergstaat Gibraltar: pak €50 bij winst van Nederland!

Gretig Oranje speelt tegen dwergstaat Gibraltar: pak €50 bij winst van Nederland!

21 november - 19:00 Laatste update: 18:50

ADVERTORIAL – Dinsdagavond speelt het Nederlands elftal zijn laatste wedstrijd in de EK-kwalificatiereeks tegen Gibraltar. Oranje is weliswaar geplaatst, maar als we de bondscoach moeten geloven zijn ze nog altijd gretig. Bookmaker Unibet pakt uit met een speciale actie voor nieuwe spelers: ontvang €50 bij een overwinning van Oranje!

'Gretig' Oranje tegen afgedropen Gibraltar

Net als Oranje speelde Gibraltar afgelopen zaterdag al een wedstrijd in de EK-kwalificatiereeks. De dwergstaat ging op bezoek bij WK-finalist Frankrijk en droop uiteindelijk met een recordzege van Les Bleus af. Het werd liefst 14-0 voor de nummer één van de poule.

De kans is klein dat Oranje met dezelfde cijfers gaat winnen, maar Ronald Koeman heeft veel vertrouwen in zijn elftal. Op de persconferentie werd aangehaald dat elke international die tegen Ierland in de basis stond het liefst zou willen, al wordt er op enkele plekken wel geschoven.

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd Gibraltar - Nederland en zet in op 'Wedstrijdwinnaar: Nederland’. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet.

Vink de boost aan die in de betslip verschijnt. De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. De maximale inleg bedraagt €1, maar minder inzetten mag natuurlijk ook! Wint Oranje ook deze wedstrijd? Dan pak je maximaal €50! Wordt er verloren of gelijkgespeeld? Dan verlies je maximaal €1. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.