Blessure-update na Oranje-exit: 'De eerste signalen zijn dat het meevalt'

Blessure-update na Oranje-exit: 'De eerste signalen zijn dat het meevalt'

18 november - 16:27 Laatste update: 16:27
34

De blessure van Lutsharel Geertruida valt naar alle waarschijnlijkheid mee, weet Feyenoord-watcher Dennis van Eersel. De verdediger moet de interlands van het Nederlands elftal laten schieten en is vervroegd teruggekeerd in Rotterdam.

Geertruida herstelt op het trainingscomplex van Feyenoord van zijn blessure. Bij FC Rijnmond vertelt Van Eersel dat Geertruida 'echt niet' in staat was om te spelen tegen Ierland en Gibraltar. "Waar hij dan precies last van heeft, wordt niet gezegd", zegt de watcher. "Het is nog even afwachten hoe deze blessure hem na dit interlandblok gaat hinderen bij Feyenoord."

"De eerste signalen zijn dat dat waarschijnlijk wel meevalt", vervolgt Van Eersel. Feyenoord hervat de Eredivisie op 25 november met een uitwedstrijd tegen Excelsior. Drie dagen later wacht een Champions League-ontmoeting met Atlético Madrid.

Geertruida is niet de enige speler die het Oranje-kamp heeft verlaten met een blessure. Ook Jeremie Frimpong kan tegen Ierland en Gibraltar niet in actie komen.