'Na Gimenez verschijnt ook tweede Feyenoord-speler op radar van AC Milan'

'Na Gimenez verschijnt ook tweede Feyenoord-speler op radar van AC Milan'

19 november - 14:23 Laatste update: 15:58
82

AC Milan heeft zijn oog laten vallen op Quilindschy Hartman, meldt Tuttosport. De Italiaanse topclub heeft de linksback van Feyenoord in het vizier als potentiële opvolger van Theo Hernández.

Volgens Tuttosport is Santiago Gimenez niet langer de enige Feyenoord-speler op de transferradar van AC Milan. De Mexicaan is al enige tijd één van de topkandidaten om Olivier Giroud op te volgen in San Siro. Hartman is dan weer een optie voor het geval er een 'groot bod' komt voor Hernández. Net als in het geval van Sandro Tonali zou I Rossoneri voor de juiste prijs bereid zijn om de Franse international te laten gaan.

Hartman heeft zich met zijn sterke optredens voor Feyenoord en Oranje in de kijker gespeeld van de Milanezen. Met een contract tot medio 2026 kan de Nederlandse kampioen wel hoog in de boom zitten. Overigens toont Milan ook interesse in Juan Miranda. De Spanjaard is komende zomer transfervrij, maar wordt vooral als vervanger van de naar Fulham vertrokken back-up Ballo-Touré gezien.

Milan heeft goede ervaringen met de Eredivisie. Afgelopen zomer kwam Tijjani Reijnders over van AZ. De Oranje-middenvelder is meteen uitgegroeid tot een basisspeler bij de huidige nummer drie van de Serie A.