Goed nieuws voor PSV: rentree Lang komt dichterbij

Goed nieuws voor PSV: rentree Lang komt dichterbij

20 november - 11:15 Laatste update: 16:28
118

Noa Lang is op de weg terug bij PSV. Op beelden van Voetbal International is te zien dat de buitenspeler weer met de selectie traint. PSV bevestigd bovendien het nieuws op de clubkanalen. 

Lang viel begin oktober uit met een hamstringblessure, waardoor hij noodgedwongen al acht wedstrijden van de Eindhovenaren miste. Vorige week hintte Lang op zijn eigen Instagram-account al op een spoedige terugkeer, door de tekst 'U already know' met een zandloper in zijn verhaal te plaatsen. 

Een snelle terugkeer van Lang zal een enorme opsteker zijn voor trainer Peter Bosz, gezien het loodzware programma van PSV. Zaterdag wacht het lastige uitduel met FC Twente, gevolgd door de uitwedstrijd tegen Sevilla in de Champions League op woensdag 29 november. Op zondag 3 december is de Eredivisie-topper tussen Feyenoord en PSV.

André Ramalho trainde maandagochtend nog niet met de groep. De verdediger viel in de wedstrijd tegen PEC Zwolle uit. Naar verwachting sluit hij later deze week weer aan bij de groep. Ook Mauro Junior en Armando Obispo staan op het punt terug te keren in de selectie van PSV. Als ze deze week de geplande oefenwedstrijd goed doorkomen, kunnen ook zij weer aansluiten.