Do or die voor regerend Europees kampioen Italië: alle ogen op deze uitblinker

Do or die voor regerend Europees kampioen Italië: alle ogen op deze uitblinker

20 november - 16:00

ADVERTORIAL – Voor zeventien landen, waaronder Nederland, is het EK 2024 in Duitsland al een feit. Ook regerend Europees Kampioen Italië kan zich vanavond verzekeren van een plek in de groepsfase van het toernooi. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL! In deze vooruitblik speciaal aandacht voor Federico Chiesa.

Do or die voor Italië

Op de laatste speeldag van de EK-kwalificatie is Italië nog altijd niet zeker van plaatsing voor het EK 2024. De Azzurri staat in punten gelijk met Oekraïne, en laat nou net dat het land zijn waar vanavond in een onderlinge confrontatie beslist gaat worden wie de laatste groepsticket via de kwalificatiegroep pakt.

Italië heeft in ieder geval een goede generale achter de rug. Er werd afgelopen vrijdag met 5-2 gewonnen van Noord-Macedonië en daarmee staan alle seinen op groen om door te pakken tegen Oekraïne. Dé man in die wedstrijd was Féderico Chiesa, die voor twee van de vijf goals zorgde. Wat gunstig is voor Italië, is dat een gelijkspel genoeg is voor plaatsing. Het voorgaande duel met Oekraïne eindigde in een 2-1 overwinning voor de Zuid-Europeanen.

De odd

JACKS.NL speelt in op de in vorm stekende Chiesa. De bookmaker heeft een odd van 3.40 beschikbaar gesteld voor een doelpunt van de Italiaan. Deze odd is beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder.

Klik hier om de weddenschap voor een goal van Chiesa te spelen bij JACKS.NL!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.