Koeman lijkt zich te verspreken op persconferentie: 'Dat ligt toch vast of niet?'

Koeman lijkt zich te verspreken op persconferentie: 'Dat ligt toch vast of niet?'

20 november - 15:43 Laatste update: 17:46
60

Ronald Koeman gaat zijn basisopstelling op een aantal plekken wijzigen voor de wedstrijd tegen Gibraltar. Dat heeft de bondscoach verklapt tijdens zijn persconferentie in Portugal. Welke posities Koeman gaat wijzigen, wil hij nog niet prijs geven.

"Iedereen is beschikbaar en fit", vertelt de bondscoach over zijn selectie voor het duel met Gibraltar. "Ze willen allemaal heel graag spelen, dus dat is mooi. We gaan morgen wel wat posities wijzigen ja. Hoe veel is niet belangrijk. Het gaat vooral om het opstellen van een aantal andere spelers. Niet direct het systeem. Ik vind het goed dat sommige spelers een kans krijgen. Debutanten zou een mogelijkheid zijn."

Koeman heeft ook al wat verklapt over de komende interlandperiode van maart. Daarbij kan hij zich voorbereiden op het EK, maar de bondscoach leek even net iets te veel te vertellen. "Ik weet niet of ik dat al mag vertellen, maar in maart spelen we vriendschappelijk tegen Duitsland. Dat duel spelen we uit. Dan moeten we natuurlijk Duitsland niet loten voor het EK, anders gaat het niet door." Dan ontstaat er wat verwarring tussen Koeman en zijn persvoorlichter. "Dat staat toch vast of niet?"