Rensch onthult gesprek met Ajax-supporters

Rensch onthult gesprek tussen spelersraad en Ajax-fans: 'Dat zag je bij Taylor'

4 mei om 10:10
Laatste update: 4 mei om 10:11

Devyne Rensch onthult dat de spelersraad van Ajax dit seizoen op eigen verzoek in gesprek is gegaan met een delegatie van de supporters. Eén van de redenen: het meermaals uitfluiten van Kenneth Taylor.

Rensch beleeft met Ajax naar eigen zeggen het gekste seizoen uit zijn loopbaan. "Wat ik aan mezelf en m'n teamgenoten merk, is dat we sterker zijn geworden door dit seizoen. Tegenslagen maken je weerbaarder, en daar hebben we er veel van gehad. Komende jaren moeten we daar allemaal van profiteren", aldus de verdediger tegenover Het Parool.

"Met Jordan Henderson, Steven Berghuis, Steven Bergwijn en Gerónimo Rulli vorm ik de spelersraad", maakt Rensch bekend. "Ik zit er sinds dit seizoen bij. Er zaten eerst oudere spelers in, maar voor mijn ontwikkeling is het goed om er kennis mee te maken. Eén van de onderwerpen die dit jaar aan de orde zijn gekomen, is het uitfluiten van eigen spelers door de fans. Dat zag je bij Taylor. Toen zijn we met een delegatie van de supporters om tafel gegaan", is de verdediger openhartig.

Bekijk #DoneDeal met Gino Bosz hieronder of luister de aflevering op Spotify!