'Liverpool neemt contact op met Rabiot'

'Liverpool en Slot nemen contact op met Franse basisspeler over transfer'

24 juni om 06:58
Laatste update: 24 juni om 07:13

Liverpool overweegt het middenveld van Arne Slot te versterken met Adrien Rabiot. De Premier League-topclub heeft bij de Franse international geïnformeerd naar een mogelijke overstap, meldt de Italiaanse transferverslaggever Alfredo Pedullà.

Volgens Pedullà hebben The Reds contact gezocht met het management van Rabiot. De 29-jarige middenvelder loopt eind juni uit zijn contract bij Juventus en kan daardoor transfervrij worden opgepikt. Ook Real Madrid toont interesse. 

Wedden

Meer odds
  • logo

    Juventus

  • logo

    Como

Rabiot ontving eerder al een nieuw voorstel van Juventus om zijn aflopende contract te verlengen. In Turijn kan hij 7,5 à 8 miljoen euro per seizoen gaan verdienen. De Oude Dame wilde duidelijkheid voor de start van het EK, maar het kamp Rabiot liet die deadline verlopen. Bovendien vraagt zijn moeder en zaakwaarnemer een flinke commissie. 

Rabiot krijgt op het EK de kans om zich verder in de kijker te spelen. De voormalig middenvelder van Paris Saint-Germain is basisspeler bij Les Bleus. Ook tegen het Nederlands elftal deed hij de hele wedstrijd mee.