Wanner wordt verhuurd aan Heidenheim

Officieel: Heidenheim huurt toptalent van Bayern, PSV vist achter het net

24 juni om 11:19

Paul Wanner speelt komend seizoen op huurbasis voor FC Heidenheim. Dat heeft de Duitse club zojuist bekendgemaakt. Bayern München verhuurt de talentvolle middenvelder één seizoen, zonder optie tot koop. Daarmee vist PSV officieel achter het net.

Een maand geleden kwam de interesse van PSV in het toptalent van Bayern naar buiten. Der Rekordmeister verhuurde de achttienjarige middenvelder afgelopen seizoen aan Tweede Bundesliga-club SV Elversberg. Daar maakte hij een uiterst goede indruk, wat leidde tot concrete interesse van meerdere clubs.

Wanner zal echter niet de stap naar Eindhoven maken. Hij wordt komend seizoen verhuurd aan de nummer acht van het afgelopen Bundesliga-seizoen. Holger Sanwald, directeur van Heidenheim, is zeer te spreken over Wanner.  "Paul is nog steeds een zeer jonge maar buitengewoon getalenteerde aanvallende speler met een enorm potentieel. Vorig seizoen was hij al een topper in Elversberg en daarmee bleef hij de aandacht op zichzelf vestigen."

Wanner kijkt ernaar uit om zich volgend seizoen te mogen laten zien op het hoogste Duitse niveau. "Ik geloof dat de stap naar de Bundesliga nu op het juiste moment voor mij is gekomen en ik wil FC Bayern en Heidenheim bedanken voor de kans om dit nu te bewijzen."

Bizarre wending in afgekeurde Xavi-goal: check Studio Oranje hieronder: