VoetbalPrimeur transferoverzicht woensdag 27 augustus

VoetbalPrimeur transferoverzicht woensdag 27 augustus

28-08-2008 02:02

Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste transfers van vandaag, woensdag 26 augustus 2008:

Blackburn legt Grella vast
Vincenzo Grella stapt over naar Blackburn Rovers. De Australische international komt over van het Italiaanse Torino waar hij sinds 2007 onder contract stond.

Quentin Jakoba tekent bij FC Eindhoven
Na een proefperiode van twee weken bij de club, heeft FC Eindhoven besloten om Quentin Jakoba op amateurbasis toe te voegen aan de selectie. Voordien stond hij onder contract bij Willem II.

Alex Silva definitief naar HSV
Alex Silva maakt definitief de overstap naar Hamburger SV. De transfer van de Braziliaanse verdediger wordt dinsdag afgerond. Hij tekent in de havenstad een contract voor vijf seizoenen.

Valencia haalt Braziliaanse doelman
Valencia CF heeft zich definitief versterkt met een Braziliaanse doelman. De Spaanse club neemt Renan over van Internacional. Hij tekent in de sinaasappelstad een contract voor vier seizoenen.

Nelson van Benfica naar Betis
Nelson zet zijn carrière voort in de Spaanse Primera División. De 25-jarige verdediger tekent een meerjarig contract bij Real Betis. Hij komt voor zes miljoen euro over van Benfica.

Senderos defintief op huurbasis naar AC Milan
AC Milan heeft komend seizoen de beschikking over de Zwitserse verdediger Phillippe Senderos. De mandekker komt voor één seizoen op huurbasis over van Arsenal, zo meldt de Engelse club woensdag.

Lee tekent voor één jaar bij Dortmund
Young-Pyo Lee stapt per direct over van Tottenham Hotspur naar Borussia Dortmund, meldt de website van de club uit de Premier League. De verdediger zet zijn handtekening onder een eenjarige verbintenis.

AEK laat Rivaldo toch gaan
Rivaldo vertrekt definitief naar Oezbekistan. De 36-jarige aanvaller verlaat AEK Athene voor een lucratief avontuur bij Bunyodkor Tashkent. Daar kan hij in twee jaar tien miljoen euro verdienen.