M'Bia: Arsenal zocht contact

M'Bia: "Arsenal zocht contact"

08-09-2008 13:08

De 22-jarige international van Kameroen stond eerder ook in de belangstelling van Everton. Stade Rennes weigerde het talent echter dit seizoen van de hand te doen.

M'Bia stond hoog genoteerd in de scoutingsverslagen van enkele clubs uit de Premier League. "Iedereen weet dat er enkele clubs achter mij aan zaten, dat is geen nieuws meer. Arsenal zocht contact in de laatste uren voor de transferdeadline. Rennes wilde me echter niet laten gaan", aldus de international tegenover Sky Sports.

De huidige werkgever zal een poging ondernemen om de speler langer aan zich te binden. "Rennes gaat kijken of ze mijn salaris kunnen verhogen. Ik heb al besloten hier te blijven al weet iedereen dat ik graag de overstap wil maken naar de Premier League. Dit om mezelf te kunnen verbeteren en te spelen in een van de beste competities van de wereld."

In de nabije toekomst hoopt het talent alsnog de overstap te maken naar Engeland. "Ik ben nu speler van Stade Rennes. De transfermarkt zal weer open gaan in januari. Ik zal mijn uiterste best doen voor Rennes en in januari zien we dan wel weer wat er gaat gebeuren."