Lindgren: Ajax voor mij het belangrijkste

Lindgren: "Ajax voor mij het belangrijkste"

13-09-2008 11:13

Vorige maand liet de 23-jarige Zweed zijn debuut opnieuw schieten. In Ajax Life legt hij uit waarom hij besloot niet af te reizen naar Scandinavië. "Ik had al een tijdje het gevoel dat ik tegen een blessure aanliep en wilde geen risico's nemen. Het leek me beter om me op Ajax te focussen."

Dat hij nu nog steeds zijn debuut niet heeft gemaakt is zonde, maar geen ramp. "Dat is jammer, maar Ajax is voor mij het belangrijkste. De club betaalt je. En ik wil niet het risico lopen een lange tijd uitgeschakeld te zijn, vooral niet aan het begin van het seizoen."

Tijdens de zomerstop trainde de Ajacied door. "Iedereen moest in de vakantie wat doen. Ik vond dat niet erg. Ik voel dat het goed voor me is, dus doe ik het. De voorbereiding verliep inderdaad een beetje stroef, maar ik voel me nu fit", aldus Lindgren.

Bang dat de blessure steeds terug zal keren is Lindgren niet, ook al heeft hij 'zwakke' hamstrings. "Je moet nooit bang zijn in het voetbal. Het is wel een feit dat ik problemen heb met mijn hamstrings. Die moeten eruit."