Brood: Het was een handbalverdediging

Brood: "Het was een handbalverdediging"

Gepubliceerd: dinsdag 16 september 2008 om 10:18di 16-09-2008 om 10:18

"We waren erg gebrand om vandaag te winnen. We beginnen ook behoorlijk, maar dan moet het wel meezitten. Ik wil het namelijk nog wel eens zien of het in de zevende minuut geen penalty was", zegt Brood met twijfels tegenover VoetbalPrimeur. "Maar onze opbouw was gewoon te traag. En het inspelen van de zijkanten was ook niet goed."

"Het is vervelend dat we op achterstand komen. Een duidelijke penalty, en dan ga je het na rust anders doen", vervolgt Brood zijn analyse. "Maas eruit, Fredje (Benson, red.) erbij. Dan doen we het in balbezit beter. Maar echte kansen hebben we niet gehad, meer mogelijkheden. Tot de zestien was het goed, maar het eindballetje moet goed vallen. Daarnaast was het bij Haarlem meer een handbalverdediging."

Toch was de oefenmeester niet over alles ontevreden. "We hebben de 0-1 strijdbaar omgebogen. Het is niet eenvoudig om in een korte tijd twee wedstrijden te spelen. Al bij al hebben we het niet onaardig gedaan. Vervelend is wel dat we weer gelijk gespeeld hebben hier, maar we hebben er wel alles aan gedaan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: RKC Waalwijk

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws