Kewell en Baros schieten Galatasaray naar zege

19-09-2008 00:06

Portsmouth - Vitoria Guimaraes 2-0
Portsmouth kwam tegen het Portugese Vitoria Guimaraes voor de rust op voorsprong dankzij Lassana Diarra. Nog geen twee minuten later kon Fajardo vanaf elf meter de gelijkmaker binnen schieten, maar hij faalde. Jermain Defoe maakte dezelfde fout vanaf de penaltystip, alleen hij maakte zijn misser na een uur spelen goed: 2-0.

Kayserispor - Paris Saint-Germain 1-2
Paris Saint-Germain pakte de zege pas in blessuretijd: 1-2 Mateja Kezman schoot de Fransen al na vijf minuten op voorsprong, maar vlak voor tijd maakte Kayserispor via Toledo gelijk. In de extra tijd was voormalig Olympique Lyon-talent Peguy Luyindula de matchwinner.

Bellinzona - Galatasaray 3-4
Galatasaray maakte het zichzelf ook onnodig moeilijk. Twee maal kwamen de Turken in Zwitserland op achterstand. Pas na de vierde treffer, binnengeschoten door  Lincoln, kon Bellinzona niets meer terug doen. Harry Kewell, overgekomen van Liverpool, opende de score, waarna Milan Baros ook nog tweemaal doel trof.

Young Boys - Club Brugge 2-2
Club Brugge liet een zege in Zwitserland glippen. De Belgen namen dankzij ex-Ajacied Wesley Sonck en Philippe Clement een 1-2-voorsprong. Doumbia wist twee minuten voor tijd een punt te redden voor Young Boys.