Standard speelt knap gelijk tegen Everton

19-09-2008 01:22

De Belgische landskampioen zal na afloop van het duel zelfs het gevoel hebben gehad dat er misschien wel meer in had gezeten. Standard kwam via Dieumerci Mbokani (foto) en een eigen doelpunt van Joseph Yobo zelfs tot tweemaal toe op voorsprong.

Everton vocht in eigen huis echter voor elke meter en legde zich niet neer bij de 0-1 en 1-2 achterstand. Aiyegbeni Yakubu tekende voor de 1-1, terwijl Segundo Castillo in de 36ste minuut tekende voor de eindstand van 2-2.

Napoli - Benfica 3-2
Het roemruchte Napoli kende een succesvolle rentree in het Europees voetbal. Ondanks dat Benfica via David Suazo nog wel op voorsprong kwam, waren het de Italianen die er met de winst vandoor gingen. Luigi Vitale, German Gustavo Denis en Cristian Maggio zorgden voor een 3-1 voorsprong. Uiteindelijk tekende Luisao nog voor de 3-2.

Tottenham Hotspur - Wisla Krakow 2-1
Ook in Europees verband kon Tottenham nauwelijks overtuigen. Op White Hart Lane boekte de ploeg van Juande Ramos weliswaar een overwinning, maar het spel van de Engelsen was bijzonder matig te noemen. David Bentley tekende voor de openingstreffer, maar Wisla kwam via Tomas Jirsak twee minuten later alweer op gelijke hoogte. Een treffer van Darren Bent hielp Spurs een kwartier voor tijd alsnog naar de winst.